Jakub Śronkowski – Absolwent WSHiG w Poznaniu. Odbywał liczne staże zagraniczne, w Grecji, Francji oraz Wielkiej Brytanii. Wielki pasjonat whisky, miłośnik podróży i kulinariów. Laureat wielu nagród w tematyce barmaństwa i miksologii na arenie polskiej i międzynarodowej.
2016: Chivas Masters (udział w finale) 2016: Havana Club Grand Prix Cocktail (w Polsce I miejsce, reprezentowanie Polski w międzynarodowym finale – półfinał) 2015: Bols Around The World (w Polsce II miejsce) 2014: Ballantine’s Bartenders Challenge (w Polsce II miejsce) 2014: Bols Around The World (w Polsce półfinał) 2013: Absolut Shake It Up 3 (w regionie I miejsce) 2013: Bols Around The World (w Polsce półfinał) 2012: Beefeater 24 (udział w finale) 2011: Jameson Bartenders Ball (w Polsce I miejsce, reprezentowanie Polski w międzynarodowym finale)
Od wielu lat związany z poznańską gastronomią, kreuje smaki, tworzy autorskie koktajle. Manager takich miejsc, jak Whisky Bar 88, Blonde&Bikini a obecnie Kierownik baru w Restauracji F…ing Delicious.
Jacek Wieczorek – Związany z branżą gastronomiczną od ponad 15 lat. Przechodząc przez kolejne szczeble kariery w tej branży skupił się na zarządzaniu rozbudowanymi konceptami o często zróżnicowanym profilu czy momencie swojego rozwoju – od projektu, pre-openingu, przez re-branding, po rozwijanie istniejących już miejsc. Przez wiele lat zarządzał obiektem hotelowo-eventowym oraz pionem gastronomii w 5-cio gwiazdkowym hotelu. Umiejętnie dopasowuje standardy i strategie do powierzonych podmiotów, cechuje go analityczne podejście do zarządzania.