F…ing Delicious

Izabela Przewoźna – Breakfast Chef
Monika Kowalska – Catering Premium Chef
Aleksandra Klóska – Jr Chef de Partie
Szymon Domagała – Commis Chef
Szymon Karolak – Commis Chef
Natalia Gordienko – Kitchen Porter
Liliana Siwek – Kitchen Portier
Dariusz Pasiciel – Purchaser
Iza Janik – Dietician
Michał Okrasiński – Head Waiter
Agata Cenin – Waitress
Marcelina Monka – Waitress
Izabela Ochocka – Waitress
Wojciech Szawala – Waiter
Patryk Ziomek – Waiter
Marta Wójcik – Waitress
Mateusz Lewandowski – Assistant Bar Manager
Kajetan Nawrocki – Bartender
Anna Papież–Śronkowska – Marketing Manager
Mateusz Słoma – IT Director
Jerzy Jezierski – Service Manager

Filip Cwojdziński – Młode pokolenie zdolnych i odważnych kucharzy!
Swoje umiejętności nabywał między innymi w Wielkiej Brytanii, Chorwacji oraz Polsce.
Gotował u boku najlepszych Szefów Kuchni, w restauracjach wyróżnionych najbardziej prestiżową nagrodą kulinarną – Gwiazdką Michelin!
Dwukrotny zdobywca srebrnego medalu w kategoriach / chefs table/ restaurant of nation/
na Olimpiadzie Kulinarnej w 2020 w Stuttgarcie, jako reprezentant Kulinarnej Kadry Narodowej Polski.
Oprócz pasji kulinarnych od najmłodszych lat związany z jest z boksem.
Jego życiowe motto mówi, że “sukces wymaga poświęceń”.
Mikołaj Kruszona – Absolwent poznańskiego Zespołu Szkół Gastronomicznych. Pracował m.in w Nifty no.20 w hotelu Puro w Poznaniu. Swoje umiejętności zdobywał również podczas stażu w restauracji Senses. Laureat 3. miejsca na konkursie L’art de la Cuisine Martell.

Karol Jachura – Młody, ambitny od 10 lat związany z gastronomią. Pierwsze kroki stawiał w najlepszych restauracjach w rodzimym Olsztynie gdzie związał się z branżą na dobre. Entuzjasta win oraz dobrego jedzenia. Ponad wszystko stawia dobro i zadowolenie Gości.

Roma Baran – Z wykształcenia specjalista ds. Marketingu i Reklamy. Z miłości do pieczenia zrobiłam w czasie wolnym kurs cukiernika I stopnia, każdy kolejny kurs związany z cukiernictwem oraz własne próby przekonały mnie , że to coś więcej niż hobby. Miłośniczka wszelkich słodkości, pasjonatka dzieł sztuki cukierniczej. Chętnie odkrywam nowe połączenia smaków i tekstur. Mówi się, że pieczenie relaksuje…potwierdzam, każdy dzień w pracy to czysta przyjemność.

Jacek Wieczorek – Związany z branżą gastronomiczną od ponad 15 lat. Przechodząc przez kolejne szczeble kariery w tej branży skupił się na zarządzaniu rozbudowanymi konceptami o często zróżnicowanym profilu czy momencie swojego rozwoju – od projektu, pre-openingu, przez re-branding, po rozwijanie istniejących już miejsc. Przez wiele lat zarządzał obiektem hotelowo-eventowym oraz pionem gastronomii w 5-cio gwiazdkowym hotelu. Umiejętnie dopasowuje standardy i strategie do powierzonych podmiotów, cechuje go analityczne podejście do zarządzania. 

Jakub Śronkowski – Absolwent WSHiG w Poznaniu. Odbywał liczne staże zagraniczne, w Grecji, Francji oraz Wielkiej Brytanii. Wielki pasjonat whisky, miłośnik podróży i kulinariów. Laureat wielu nagród w tematyce barmaństwa i miksologii na arenie polskiej i międzynarodowej.
 
2016: Chivas Masters (udział w finale) 2016: Havana Club Grand Prix Cocktail (w Polsce I miejsce, reprezentowanie Polski w międzynarodowym finale – półfinał) 2015: Bols Around The World (w Polsce II miejsce) 2014: Ballantine’s Bartenders Challenge (w Polsce II miejsce) 2014: Bols Around The World (w Polsce półfinał) 2013: Absolut Shake It Up 3 (w regionie I miejsce) 2013: Bols Around The World (w Polsce półfinał) 2012: Beefeater 24 (udział w finale) 2011: Jameson Bartenders Ball (w Polsce I miejsce, reprezentowanie Polski w międzynarodowym finale)
 
Od wielu lat związany z poznańską gastronomią, kreuje smaki, tworzy autorskie koktajle. Manager takich miejsc, jak Whisky Bar 88, Blonde&Bikini a obecnie Kierownik baru w Restauracji F…ing Delicious.